Новости
home  Головна  >  НОВИНИ  >  Новини компанії De Dietrich  >  De Dietrich на виставці MCE 2016 - Мілан

De Dietrich на виставці MCE 2016 - Мілан

Компанія De Dietrich взяла участь у 40-й міжнародній виставці "MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2016", яка проходила в Мілані з 15 по 18 березня 2016 року.

DeDietrich MCE2016

MCE - міжнародна виставка технологій опалення, охолодження та кондиціювання, сантехніки, водоочищення і устаткування. Ця виставка не тільки одна з найважливіших подій у світі опалювального, вентиляційного, каналізаційного та водопровідного виробництва, але і є своєрідним індикатором досягнень науки і техніки в даному промисловому секторі.
Загальний настрій виставки відповідав сучасним європейським тенденціям щодо впровадження енергозберігаючих технологій у галузі теплопостачання та охорони навколишнього середовища. Не став винятком і стенд De Dietrich, значна частина якого була присвячена інноваційним технологіям в області опалювальної техніки.

DeDietrich MCE2016

На стенді De Dietrich, був представлений широкий асортимент сучасного обладнання, в число якого увійшли:

  • нові моделі котлів (для домашнього і комерційного використання);
  • нові системи засновані на концепції "HYBRID", які поєднують у собі різні джерела енергії - газ, тверде паливо, енергію землі і сонця;
  • поновлювані джерела енергії та нові технології (фотогальванічні перетворювачі та теплові насоси);
  • Maintenance App: програмне забезпечення для смартфонів і планшетів , що дозволяє легко підключатися, дистанційно керувати і налаштовувати котельне обладнання.

Також величезну увагу було приділено поновлюваним джерелам енергії - сонця, тепла землі і відкритого повітря. Використання цих видів енергії дозволяє економити 20-30% первинного палива, за рахунок чого істотно скорочуються викиди в атмосферу парникового газу СО2

Минула виставка показала високий рівень технологій, розроблених De Dietrich і вживаних в даний час, а також великий потенціал інноваційних технологій майбутнього. Це підтверджується значним зростанням кількості відвідувачів стенду в порівнянні з минулою виставкою .

DeDietrich MCE2016

 

DeDietrich MCE2016

 

DeDietrich MCE2016

 

DeDietrich MCE2016