Новости
home  Головна  >  НОВИНИ  >  Новини компанії De Dietrich  >  Выставка ISH 2015 - Франкфурт

Выставка ISH 2015 - Франкфурт

З 10 по 14 березня 2015 року в виставковому комплексі Messe Frankfurt (Франкфурт-на-Майні, Німеччина) проходила виставка ISH 2015 - міжнародна виставка будівельних і теплоенергетичних технологій, сантехнічного обладнання, кондиціонування та вентиляції. Ця виставка проходить з періодичністю раз на два роки, починаючи з 1960 року і є одною з найбільших світових подій в області енергоефективного опалення, кондиціювання повітря та відновлювальних джерел енергії.

В цілому більше 2400 виробників, включаючи світових лідерів галузі з Німеччини та інших країн світу, були присутні на виставці ISH 2015. Участь у виставці ISH 2015 дає унікальну можливість представити свої останні розроблені продукти і послуги, розширити ринки збуту, укріпити вже існуючі контакти, познайомитися з новими партнерами по бізнесу, дізнатися про інноваційні товари. Експоненти з різних країн світу представили інновації в галузі теплопостачання, вентиляції й охолодження, продемонстрували розробки майбутніх систем опалення, провели огляд можливостей для модернізації існуючих будівель.

На стенді De Dietrich відвідувачі виставки могли ознайомитися з рішеннями компанії в області створення гібридних систем, потужних каскадних установок, а також можливостями дистанційного керування котлами і системою опалення в цілому за допомогою веб-додатків.

BAXI на своєму стенді представила новинки опалювального обладнання, в тому числі конденсаційні котли Luna Platinum, Power HT+ і котел Prime, які повністю відповідають останнім європейським вимогам по енергоефективності та екологічності опалювального обладнання.

Также була представлена гібридна система PBS-i MR-H, рішення для інтеграції різних джерел енергії та технологій (теплові насоси, електричні водонагрівачі, газові котли). Це дає найкращий результат з точки зору комфорту, ефективності та мінімізації впливу на навколишнє середовище.

На виставці були присутні й інші компанії які входять у холдинг BDRThermea.

Компанія Oertli представила на виставці широку гаму продукції: котли на поновлюваних джерелах енергії (твердопаливні), конденсаційні котли, а також котли стандартної ефективності та міні-ТЕЦ (когенераційні установки).

SenerTec є одним з лідерів по виробництву децентралізованих когенераційних установок (ТЕЦ) - пристроїв, які виробляють одночасно тепло та електрику. Їхня лінійка мікро-ТЕЦ Dachs, представлена на виставці, викликала велику зацікавленість у відвідувачів. Установки Dachs, працюючи як на рідкому, так і на газоподібному паливі, дозволяють отримати до 15 кВт теплової та до 5 кВт електричної енергії.

Один з найбільших виставкових стендів представила Brötje, німецький виробник опалювального устаткування, що також входить в холдинг BDRThermeaBrötje показала повну лінійку своєї продукції, починаючи від побутових котлів малої потужності до промислових зразків конденсаційних котлів потужністю 650 кВт. Незважаючи на велику потужність конденсаційні котли Brötje компактні, зручні в монтажі, експлуатації та обслуговуванні. Також існує можливість встановлення котлів у великі каскадні системи.