Новости
home  Головна  >  НОВИНИ  >  Новини компанії De Dietrich  >  DeDietrich на виставці Аква-Терм Київ 2014

DeDietrich на виставці Аква-Терм Київ 2014

Компанія De Dietrich Thermique взяла участь у 16-й Міжнародній спеціалізованій виставці «Аква-Терм Київ 2014», яка проходила в Міжнародному виставковому центрі з 13 по 16 травня.

Виставка «Аква-Терм Київ» - це найбільша і значуща подія в сфері опалення, теплопостачання, вентиляції та кондиціювання в Україні.

Цього року виставка значно розширила свою експозицію - у ній взяло участь понад 750 компаній з 30 країн Європи та Азії.

Компанія De Dietrich, спільно з партнерами в Україні, компанією Hot-Well, представила широку гаму конденсаційних котлів Vivadens MCR-P і Innovens MCA з діапазоном потужностей від 25 до 115 кВт, а також лінійку підлогових котлів серії Elitec DTG, потужністю до 48 кВт. На виставці була також представлена ​​нова лінійка конденсаційних котлів Naneo PMC-M, потужністю від 25 до 40 кВт, що втілила в собі всі самі останні досягнення в котлобудуванні: компактність, легкість, економічність, зручність в експлуатації і обслуговуванні.

На запрошення, виставковий стенд відвідали наші партнери, а також всі бажаючі познайомитися з досягненнями De Dietrich в області опалювальних та енергозберігаючих технологій.

Всім, кого зацікавила продукція De Dietrich, була дана кваліфікована консультація фахівців. Була організована підбірка необхідної інформації в друкованому та електронному вигляді.

Підводячи підсумки виставки, приємно відзначити, що продукція компанії De Dietrich викликає величезний інтерес у аудиторії, залучаючи велику кількість фахівців сфери опалення та водопостачання.

Ми дякуємо всіх відвідувачів стенду за проявлений інтерес.