Новости
home  Головна  >  НОВИНИ  >  Новини компанії De Dietrich  >  BDR Thermea інвестує € 4.000.000 у виробництво теплових сонячних систем
bdr-thermea-invests-in-solar-thermal

BDR Thermea інвестує € 4.000.000 у виробництво теплових сонячних систем

BDR Thermea, провідний світовий виробник і дистриб'ютор інноваційних систем опалення та гарячого водопостачання, інвестувала € 4.000.000 в нову виробничу лінію теплових сонячних систем на її заводі в Іспанії. Ці інвестиції дозволять компанії виробляти високоякісні плоскі сонячні колектори для широкого кола європейських країн.

Сонячні теплові технології - в яких вільна енергія Сонця вловлюється сонячним колектором і використовується для нагріву гарячої води - стали одним з найпопулярніших поновлюваних джерел опалювання по всій Європі, особливо в Іспанії, Франції, Німеччини, Італії, Польщі, Бельгії, Нідерландах, Люксембурзі і Великобританії.

Для задоволення ринкового попиту на високоякісні, прості в установці теплові сонячні колектори, BDR Thermea вклала € 4.000.000 в повністю автоматизовану виробничу ліню на заводі Fabrigas (Іспанія).

Виробничі потужності заводу дозволяють виробляти сучасні сонячні колектори сумарною площею до 300.000м2 на рік з урахуванням кліматичних умов і вимог для окремих європейських країн. Складальна лінія, яка була запущена з початку 2013 року, є однією з найсучасніших у Європі. Сонячні колектори та сама складальна лінія мають акредитацію Solar Keymark (Європейський знак якості продукції сонячних систем).

Хосе-Антоніо Перес (Jose-Antonio Pérez), менеджер з маркетингу групи BDR Thermea, сказав: «Ця інвестиція дозволяє нам повністю контролювати виробництво наших плоских сонячних колекторів - повністю забезпечуючи потреби ринку - повною мірою використовуючи досвід BDR Thermea для реалізації всіх переваг»

«У рамках інвестиційної програми ми також створили науково-дослідну групу з метою розробки інноваційних продуктів для задоволення постійно зростаючого попиту на надійні рішення в сфері опалення та гарячого водопостачання»

BDR Thermea виробляє широкий спектр рішень на основі сонячної енергії, адаптовані до індивідуальних потреб і клімату конкретних регіонів Європи.